Не е никак лесно да изберем успешна диета или тренировъчна програма сред морето от съвети, статии, форуми

...
Не е никак лесно да изберем успешна диета или тренировъчна програма сред морето от съвети, статии, форуми
Коментари Харесай

Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетологът на Шарлийз Терон, Анджелина Джоли и Ума Търман

Не е по никакъв начин лесно да изберем успешна диета или тренировъчна програма сред морето от препоръки, публикации, конгреси и книги, които ни заливат.

Тук на помощ идват диетолозите и треньорите, с помощта на които холивудските звезди се радват на изваяни тела и хубост.

Видяхме , консултирахме се и с .

Запознахме се и със, както и с. Разбрахме и какъв трик използва .

Днес ви представяме Джаки Келър - основателка на центъра по здравословни хранене " NutriFit ". Фирмата ѝ продава ястия приготвени напълно от сезонни артикули, доста риба и малко мазнини, а нейни клиенти са Шарлийз Терон, Анджелина Джоли, Ума Търман, Рийз Уидърспун и Джесика Симпсън.

Благодарение на самостоятелния кетеринг холивудските звезди могат да похапват всичките си обичани манджи, без да усещат, че са на диета.

Хранителният режим на Джаки стартира с три уравновесени ястия и три здравословни закуски дневно. Калорийните дажби варират сред 1400 и 1700 единици.

С тази стратегия и с леки извършения множеството от дивите смъкват над 10 кг единствено за един месец, и то без да се лишават от обичаните си сладки неща. В менюто 50% са въглехидрати (например кафяв ориз) 25% – протеини, и 25% – здравословни мазнини.

По време на диетата са неразрешени само храните с високо наличие на мазнини като масло, пълномаслено сирене и кашкавал. Може да се употребяват по чаша вино дневно и шоколад.

А ето и някои нетрадиционни, само че изпитани препоръки, предложени от диетолога:

“Магданозът понижава подуването, същото се отнася и за аспержите, зелените глухарчета, зърнените храни, динята и лимоновия сок. Пийте на ден по две чаши зелен чай, предлагам люто за изхвърляне на непотребната вода. Препоръчвам също чаша бистра зеленчукова супа с ниско наличие на сол преди всяко хранене. Започнете първо със супата, почакайте 15 минути и по-късно се хранете ”, поучава Джаки.

Дали да не ѝ се доверим и ние, като гледаме кой прецизно следва препоръките ѝ?

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР